Waar zie jij jezelf vertoeven?

Waar zie jij jezelf vertoeven?

Waar zie jij jezelf vertoeven?

In februari is ons kleine kikkerlandje eerder koud dan warm. Dit maakt februari toch een perfecte maand om even te ontsnappen naar een warmer gebied. Vier Valentijn op een romantische bestemming of dans op een warme avond de nacht uit. Hieronder top 5 bestemmingen.

Kaapverdische Eilanden                  25°

Het subtropische Kaapverdië staat ook wel bekend als de nieuwe Caribbean door de parelwitte zandstranden en de kokospalmen. Het is een heerlijke bestemming om even lekker te relaxen.
strand

Goa                                                     33°

Goa is het feestelijke Ibiza van het Oosten. In februari kan je in Goa nog even genieten van prachtig weer. Er zijn allerlei leuke hippiemarkten, gezellige strandtentjes en feestelijke festivals. Relax en geniet!

strand

Cancun                                              28°

Voor een zonvakantie in februari is Cancun een echte aanrader. De temperatuur schommelt er het hele jaar zo rond de 30 graden. Verkoeling zoek je in de schaduw aan de kust of in het water. In Cancun kun je namelijk heerlijk snorkelen en duiken met zicht op het koraalrif en leuke visjes.

strand
Tenerife                                             20°

Steeds meer zonuren en lekker weer heb je in de maand februari op Tenerife. Het milde, subtropische klimaat zorgt voor gemiddeld 20 graden (in het zuiden is het vaak een paar graden warmer dan in het noorden). Al gauw aangenaam terrasjes weer dus!

strand

Gran Canaria                                     21°

Wie in de winter goedkoop een weekje op naar de zon wil komt al gauw uit op Gran Canaria. Voor een (winter) zonvakantie is Gran Canaria immers relatief dichtbij en in de maand februari schijnt de zon op Gran Canaria even vaak als in mei in Nederland!

strand

Share post:

  • /