Hotspots van Den Haag

Hotspots van Den Haag

Hotspots van Den Haag

Den Haag is onze mooie stad achter de duinen! Iedereen kent natuurlijk het Plein, de Plaats en de Grote markt. Hier kan je de Hotspost van de echt Hagenees vinden.

Café Franklin

Café Franklin is in één woord te beschrijven: HIP. Eigenlijk is alles goed hier; de vrolijke bediening, het eten, de wijn en natuurlijk ook de sfeer. Door het interieur, een speelse mix van vintage en design, krijg je echt een huiskamer gevoel. Je kan hier goed je weekend beginnen met een drankje en als het zonnetje schijnt kan je heerlijk buiten zitten op één van de picknicktafels.

cafe franklin

Kattencafe Ditjes en Katjes

Stel je het volgende eens voor: Koffie drinken met een kat op schoot, een wijntje met de vriendinnen terwijl de katten jullie stuk voor stuk de slappe lach bezorgen, een voorleesmiddag voor jouw kleintje(s) tussen de katten… Dat kan allemaal bij kattencafé Ditjes & Katjes in Den Haag!

Bij Ditjes en katjes staat duurzaamheid voorop. Dat zie je bijvoorbeeld terug op de kaart. Ze werken met zoveel mogelijk biologische producten. De koffie en thee zijn (h)eerlijk.

Ben jij gek op katten? Dan moet je zeker hier even langs!

 kattencafe

South of Houston

South of Houston of ook wel beter bekend als SOHO neemt je mee naar New York. Niet het New York van de pizzapunten en hotdogs, maar naar het chique, iets meer sophisticated New York.

South of Houston staat namelijk bekend om hun Dry-aged meat. Voor de echte smaakbeleving moet vlees, net als vroeger gebruikelijk was, enkele weken rijpen. Dit deed de boer vroeger in de schuur, nu doen zij dat in een speciale koelcel. Hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en intense smaak.

 SOHO

Appeltje Eitje

Bij Appeltje Eitje kan je altijd terecht voor een heerlijke koffie en taart. Ze hebben ook lekkere tosti’s die je zelf kan samenstellen. Alle gerechten worden huisgemaakt en je proeft dat het met liefde bereid wordt. Door het interieur en de vriendelijke bediening krijg je een huiselijke sfeer.

Zeker een aanrader om een bakkie te nemen!

appeltje eitje 

Jamey Bennett
Jamey Bennett is de plek waar je lekker kan neerploffen op een Chesterfield met een Gin & Tonic in je hand. En waar je ‘s avonds met vrienden gerechten deelt van de internationaal georiënteerde kaart. De chefs bereiden met passie, verse en verfijnde gerechten met pure producten. Op de dinerkaart verfijnde gerechten die ideaal zijn om te delen. Naast de lunch en diner kan je ook gezellig aan de bar zitten. Veel mooie wijnen worden per glas geschonken, ze hebben ook diverse speciaal bieren en spannende cocktails.

Bij Jamy Bennett is er voor ieder wat wils!

jamey bennett

 

 

 

Share post:

  • /