Zelf je eigen Expeditie Robinson

Zelf je eigen Expeditie Robinson

Zelf je eigen Expeditie Robinson

Half Nederland zat 33 dagen lang aan de buis gekluisterd voor Expeditie Robinson.

Best spannend hoe 14 deelnemers proberen te overleven op een onbewoond eiland. Met in de finale met Diorno Braaf en Thomas Dekker, heeft boerin Bertie Steur toch de finale gehaald van Expeditie Robinson 2016.

expeditie

Het lijkt toch wel een unieke uitdaging dat Expeditie Robinson, hé? Na dit populaire TV programma heeft ook Scheveningen Events een programma ontwikkeld wat heel dicht in de buurt komt van Expeditie Robinson. Het is specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit. Aan de Scheveningse Kust zal je te maken krijgen met het ultieme overlevingsspel.

expeditie

Nu je eigen Expeditie Robinson te boeken bij Scheveningen Events.

Ieder team zal haar eigen teamvlag maken. Daarna zal de strijd beginnen. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen.

Net als in het TV programma, zal er een stemronde komen. In de stemronde brengen alle teamleden een positieve stem uit voor één van de andere teamleden. Deze stemmen leveren punten op en zal je nodig moeten hebben voor de finale.

Zie jij jezelf er al helemaal voor gaan? Of houd je het liever bij Expeditie Robinson op de TV?

Share post:

  • /