Scheveningen in 1 dag

Scheveningen in 1 dag

Scheveningen in 1 dag

Zoals vele van jullie al weten, begint het strandseizoen bijna. (YEAH!) Dat betekent dat er veel te doen is op de badplaats. Wij hebben alvast een leuk overzicht gemaakt, wat je allemaal in 1 dag kan doen in Scheveningen.

Begin de dag bij beachclub Copacabana met een ontbijtje of een lunch.

Ontbijten is belangrijk. De eerste maaltijd van de dag is niet zomaar bedacht. Ons lichaam heeft het ’s nachts zonder eten moeten doen. Om goed te kunnen functioneren en presteren hebben we na het opstaan weer voedsel nodig. Presteren hoeft uiteraard niet op het strand. Maar functioneren is wel erg belangrijk. Begin je dag bij Copacabana met een groente shake of met het copacabana ontbijt.

copacabana

Relax na het ontbijt lekker op het strand.

Zo, het buikje is weer even gevuld. Nu we het ontbijt of lunch bij Copacabana hebben we gehad, kunnen we door naar het strand. Want waar staat Scheveningen om bekend? Natuurlijk, het strand. Hobbelen richting het strand om daar je dag op een relaxte manier te beginnen!
We kunnen we lekker gaan bruinbakken. Het zonnetje in! Vergeet je niet goed in te smeren. Een kleine pauze tussendoor is heerlijk natuurlijk. Doe een lekker drankje of neem misschien een overheerlijke cocktail. Vergeet vooral niet te drinken! (stay hydrated!)
Ga door met een Cook-it-yourself BBQ bij Solbeach

Het wordt alweer frisjes, steeds meer mensen vertrekken op het strand en ja hoor, geloof het of niet, we krijgen alweer een beetje trek. Weet je niet wat je dan moet eten? Dan ga je naar Solbeach! Geniet hier van de tafel BBQ’s en verzorg jezelf met overheerlijke stukjes vlees, fis of een mix hiervan.

Solbeach          BBQ
Een lekker drankje bij Barbarossa

We hebben nog een hele avond te gaan. Dus… we gaan door naar Barbarossa voor een lekker drankje te nuttigen. Een kleine voorbereiding op het mooie feestje wat er zo aan gaat komen. Het Zwarte Pad, het levende gedeelte van Scheveningen in de avond.

Met de voetjes van de vloer bij de Whoosah

Zijn we al tipsy? Nee, nog niet? Geen probleem! Als je je voetjes maar hebt opgewarmd. Want er is elk weekend wel een leuk feestje bij Woosah. Ga hier door tot een uurtje of half 2 en geniet van wat goede techno-deephouse beats.

feesten scheveningen

 

Na het stappen een vette hap bij Sphinx

Om de avond dan toch een beetje goed af te sluiten, nemen we natuurlijk nog een vette hap in de Keizerstraat bij Sphinx.

Helaas is Sphinx op vrijdag en zaterdag open tot 2:00, dus als je snel bent, kan je nog een heerlijke Turkse pizza of broodje Döner mee snacken!

 

Zie jij jezelf al zo genieten in 1 dag op het heerlijke Scheveningen?

Share post:

  • /