Feathers in je haar

Feathers in je haar

Feathers in je haar

Iedereen volgt wel trends. Of het nou onbewust of bewust is. Misschien heb je wel iemand op straat zien lopen met een super hippe tas en zie je die tas in de winkel liggen. Natuurlijk koop je die dan!

Vorige zomer heb je deze trend veel gezien. En wij weten zeker dat we deze trend nog wel vaker zullen zien: de veer extensions!

veren

Veer extensions zijn erg hip en trendy. Deze trend is vanuit Amerika overgevlogen naar Europa en was vroeger al te zien bij Miley Cyrus, Hillary Duff en Jennifer Love Hewitt. Het is een leuke manier om je haar gemakkelijk en snel om te toveren tot een moderne look. Al die leuke veertjes in je haar zorgen voor jouw eigen stijl.

veren in je haar

Feather extensions worden gemaakt van natuurlijke veren en worden geïmporteerd uit verschillende delen van de wereld. De veertjes zijn in talloze kleuren verkrijgbaar: fel gekleurd tot nude coloured, zowel klein als groot. Het is verkrijgbaar in verschillende lengtes en door het natuurlijke materiaal zal het mooi tussen je eigen haar vallen. Je kunt de veren ook zelf met kraaltjes vastzetten in je haar en je kunt er van alles mee doen. Krullen, stijlen, wassen en opsteken is allemaal mogelijk met de veertjes!

Zie jij jezelf al de zomer in gaan met deze leuke veertjes?

Wil jij ook veren in je haar? Dat kan bij Scheveningen Events!

Scheveningen Events biedt het als workshop aan. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of gezellig met een vriendinnenweekend.

Tijdens de workshop leer je hoe je veren in je haar zet en hoe je deze het beste kunt onderhouden. Ook leren we je het maken van een Feather Hair Clip! Hiervoor gebruiken we natuurlijke materialen zoals leer, beads en veren. Deze zijn geheel naar eigen keuze in te vullen. In overleg kunnen we ook andere producten maken zoals bijvoorbeeld een oorbel of een armband! Werk aan je boho look voor een feestelijke zomer!

 

 

 

 

 

Share post:

  • /