10 X DE LEUKSTE STRANDTENTEN IN SCHEVENINGEN

10 X DE LEUKSTE STRANDTENTEN IN SCHEVENINGEN

10 X DE LEUKSTE STRANDTENTEN IN SCHEVENINGEN

JAAAA! De zomer is in zicht.  Waar neem je het liefst een koel drankje of een heerlijke maaltijd? Bij de strandtenten van Scheveningen natuurlijk! Om jullie alvast voor te bereiden op het komende seizoen, hebben wij een lijst opgesteld met de 10 leukste strandtenten van Scheveningen. Hier moet je dus zeker langs!Whoosah

Denk je aan het Zwarte Pad, denk je aan Whoosah. Whoosah is verbonden aan het strandleven van Scheveningen en mag daarom niet
ontbreken in dit lijstje. Geen simpele gerechten zoals sliptong en mosselen, maar heuse culinaire verrassinge
n. Niet alleen de culinaire verassingen, maar vergeet de onvergetelijke feestjes bij Woosah niet. De feestjes waar Woosah om bekend staat. Kom zondag 16 april naar Woosah Summer Opening en pak het eerste feestje van 2017 mee!

Solbeach

Bij Solbeach ben jij de baas over je eigen BBQ. Je betaalt een prikkie met z’n tweetjes en hebt de keuze uit Solbeachluxe vis, vlees, mix, vega of all you can grill & eat gamba’s waarbij je onbeperkt gamba’s mag eten. Naast al die verrukkelijke barbecues heeft Solbeach ook geweldige tapas platta’s, royaal gevulde planken met oneindig veel Spaans lekkers. Eten is hier een waar feestje en wat is er nu fijner dan lekker lang tafelen terwijl je geniet van de altijd unieke zonsondergang?

The Fat Mermaid

En naast Solbeach kan je The Fat Mermaid. Zeker wel een place to be, elke zomer weer. Vlakbij de historische winkelstraat de Keizerstraat en slechts meters verwijderd van de zee. The Fat Mermaid is een bar en restaurant die tropische vibes ademt. Je kunt hier prima werken met je laptop want er zijn namelijk binnen- en buiten stopcontacten.

Hart Beach

In een land waar de zon ongeveer 26 dagen per jaar echt goed schijnt, is het wel zo relaxed dat je bij Hart Beach  het hele jaar door kan surfen en bakjes koffie kunt doen. Nergens vind je zoveel super gezonde gerechten vergezeld van gruwelijk lekkere zoete lekkernijen dan bij Hart Beach. En natuurlijk mag je de taartjes niet overslaan. Naast al dit lekkers, kun je in de surfshop van Hart Beach je portemonnee leeg trekken voor de leukste surf must haves zoals wetsuits, surfboards, de mooiste bikinis en natuurlijk een Hawaiiaanse dashboard pop voor in de auto.

Ook kan je bij Hart Beach Quiksilver Surfschool surflessen nemen, maar ook simpelweg boards huren als je al weet hoe je de golven moet trotseren. Iedereen kan het, jong, oud, beginners en intermediaire surfers.

Buena Vista

In 2013 verkozen tot de meest duurzame beachclub van heel Nederland! Buena Vista is een bijzondere plek waar verantwoord en duurzaam ondernemen essentieel is. Elk jaar weer kijken ze naar hoe het nóg beter kan en hoe ze kunnen bijdragen aan een mooiere wereld. Van hun zonnepanelen en “groene dak” die de luchtkwaliteit verbetert tot de menukaart vol met heerlijke biologische producten!
De Karavaan

Het Zwarte Pad is voor de meeste het leukste stukje strand van Scheveningen, vooral als je niet vies bent van een avondje goed stappen. Bij De Karavaan komen allerlei muziekstromingen bijeen en dansen tot je erbij neer valt. Naast de grootse en spectaculaire feesten biedt de Karavaan ook een perfecte plek om ongestoord en ongedwongen te relaxen en puur te genieten van het strandleven. Een strandtent met twee uitersten, maar daarom juist dé plek voor iedereen.

Indigo

Ongeveer te midden van het Zwarte Pad vind je Indigo, de thuisbasis van veel Haagse strandliefhebbers. Toch wel een van de hipste strandtenten in Scheveningen, met dank aan de fijne en laid back sfeer. Indigo is anders dan de andere strandtenten en je voelt je hier meteen thuis. En het erge? Je wilt waarschijnlijk nooit meer weg!

 

Culpepper

Wederom een duurzame strandtent aan het Zwarte Pad. Italy liefhebbers zullen hun vingers aflikken bij alle pizza’s die alleen de beste biologisch geproduceerde en lokale ingrediënten bevatten. Denk aan verse vis en groente, de beste wijnen en cocktails en een fantastische ambiance. Dat alles maakt Culpepper perfect voor een zwoele (na)zomeravond!

Strandpaviljoen Zuid

Als je weleens in Scheveningen komt, weet je dat het er in de zomer behoorlijk druk kan zijn. Files naar het strand toe en dan als sardientjes in een blik op elkaars handdoek liggen. Bij Strandpaviljoen Zuid is het is slechts 9 minuten van het Noorderstrand vandaan! Ga dat stukje verder, neem die extra stappen en je zult rijkelijk worden beloond. Verscholen achter de duinen bevindt dit pareltje zich, dat is gemaakt voor echte levensgenieters.

 

AlohaSurf

Eén van de weinige surfscholen en strandtenten in Scheveningen die een permanente locatie heeft op het strand, dan hebben we het natuurlijk over AlohaSurf. In de zomer geniet je van de golfen op je surfboard en in de winter geniet je van de chocomelk bij de openhaard. Vergeet bij de chocomelk de homemade cakes en taarten vooral niet. Alle producten op de menukaart zijn biologisch en velen ook fairtrade.

 

Zie jij jezelf al op een van Schevenings leukste strandtentjes?

Share post:

  • /