Een keer toerist zijn in je eigen stad?

Een keer toerist zijn in je eigen stad?

Een keer toerist zijn in je eigen stad?

Zeg nou zelf, wat heb je tot nu toe bezocht in je eigen stad? Als je in het buitenland bent bezoek je musea, kerken etc. Maar doe je dat ook in je eigen stad?


Rondvaart door Den Haag

Ontdek Den Haag vanaf het water met een rondvaart door de grachten van Den Haag.
Den Haag is bekend als de stad van de Koning en Koningin, het politieke centrum en de vele internationale organisaties, maar de stad heeft zoveel meer te bieden. Tijdens de rondvaarten manoeuvreert de schipper je vakkundig door de prachtige grachten van Den Haag, terwijl de gids geheimen onthult en de bezienswaardigheden toont.
rondvaart den haag

Zin in een rondvaart gekregen? Boek het dan nu via Scheveningen Events!

Gevangenpoort

Ontdek het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen. Bij je bezoek aan Museum de Gevangenpoort zit standaard een rondleiding inbegrepen. Het cellencomplex is namelijk alleen toegankelijk onder begeleiding van een gids. Het is een bijzonder leuke en informatieve rondleiding. Je krijgt een goed beeld over het gevangeniswezen in de vroegere tijden.


Heb je na het bezoek van de gevangenpoort nog geen genoeg van lugubere verhalen? Boek dan nu de stadwandeling duister Den Haag en krijg de meest lugubere waargebeurde verhalen over Den Haag te horen.

Esher Museum

Escher in Het Paleis is een kunstmuseum aan het Lange Voorhout. Vissen kunnen geen vogels worden en water stroom niet omhoog. Bij Escher in Het Paleis is alles anders, want hier kunnen vissen wel vogels worden en stroomt het water wel omhoog! Op de tweede verdieping beleef je Escher in zijn eigen wonderlijke wereld. Kom en beleef het zelf in Den Haag.

Omniversum

Het Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm koepelscherm geprojecteerd. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus! De films nemen je mee naar andere werelden. De thema´s variëren van cultuur, wetenschap, natuur tot geschiedenis.

Het Omniversum is leuk te combineren met een High tea bij Brasserie Berlage. Eerst genieten van een High tea en daarna naar de film, zeker een aanrader!

 

Share post:

  • /