De top 8 lekkerste cocktails van deze zomer

De top 8 lekkerste cocktails van deze zomer

De top 8 lekkerste cocktails van deze zomer

Nu het zonnetje zich weer volop heeft laten zien kunnen we weer heerlijk op een terras gaan zitten. Als je aan het genieten bent op het terras kunnen de cocktails natuurlijk niet missen! Daarom hebben wij de top 8 lekkerste cocktails van deze zomer voor jou op een rijtje gezet!

  1. Een oude klassieker is de Mojito cocktail. Dit drankje is gebaseerd op rum, verse munt en limoensap. De mojito is een heerlijk verfrissend drankje door de limoen en munt. Top voor de warme dagen dus!
  2. De Pina Colada is een exotisch wit cocktaildrankje. Het smaak erg romig en naar ananas en kokos met een scheutje rum. Het drankje wordt vaak geassocieerd met vakantie, warme landen en lekker mooi strandweer.
  3. De Daiquiri, een heerlijke cocktail die je kan vergelijken met een slushpuppy. De cocktail ziet er stijlvol en elegant uit. De cocktail bestaat uit rum, water, limoenen en suiker.
  4. De Caipirinha, een Braziliaanse cocktail die bestaat uit limoen, cachaça, ijs en suiker. De Caipirinha is ook een erg frisse cocktail, perfect om te drinken op terras! Wist je trouwens dat de Caipirinha oorspronkelijk werd gebruikt als medicijn tegen de griep?!
  5. Sex on the beach! Deze cocktail bestaat uit een aantal verschillende fruitsappen met wodka en Peach Tree. De naam van de cocktail laat natuurlijk al meteen merken dat deze cocktail perfect bij het strand past.
  6. Een Margarita is een Mexicaanse cocktail die behoort tot de shortdrinks. De cocktail bestaat voornamelijk uit tequila en wordt aangevuld door cointreau en limoen- of citroensap.
  7. Zin in een echte Italiaanse cocktail? Kies dan voor de Bellini cocktail. Het is een overheerlijke cocktail die voornamelijk bestaat uit prosecco met perzik. Deze cocktail is echt een aanrader bij de dames!
  8. De Long Island Iced Tea is een heerlijke cocktail die lekker verkoelend is. Deze cocktail behoort tot de long drinks. Deze wordt bereid met wodka, gin, tequila, triple sec en rum. Het geheel dient te worden aangevuld met cola, suikersiroop en citroensap.

cocktails

 

Share post:

  • /