Pier Scheveningen

Pier Scheveningen

Pier Scheveningen

Wil je graag shoppen, eten & drinken, lachen of op avontuur gaan?
Dat kan allemaal op de Pier van Scheveningen!

De Pier is al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en wat beleefd wordt. Als je vanuit de boulevard naar de Pier kijkt zal je nooit geloven wat je allemaal kan doen op de Pier!

Ben jij iemand die dol is op adrenaline? Dan moet jij echt bungeejumpen vanaf de pier of zipline! Liever relaxen? Ook dat kan op de Pier, op de floatcenter. Romantisch op date met je partner? Ga dan gezellig uiteten op de Pier en vervolgens een rondje in het reuzenrad! Zelfs voor kinderen is der van alles te doen op de Pier. Neem je kind, broertje, zusje, neefjes en nichtjes gezellig mee naar Play & Bounce terwijl jij alle calorieën van je date weg traint met een personal trainer at the Pier!

Met andere woorden de Pier in Scheveningen is the place to be!

Share post:

  • /