Escape the room!

Escape the room!

Escape the room!

Gaat het jou lukken binnen 60 minuten buiten te zijn?!

Je wordt opgesloten wordt in een ruimte en aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden! Je krijgt hiervoor meestal een uur de tijd. Ideaal voor teambuilding want samenwerking is hier dus echt een must! Er zijn vaak verschillende soorten kamers waaruit je kan kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld een lab, moratorium, de gevangenis en nog veel meer. Hieronder staan de 3 beste escape rooms op een rijtje.

De beste Escape Room in Nederland: Prison Escape

Prison Escape maakt de beleving van een Escape Room nét wat spannender, doordat je moet ontsnappen uit een echte gevangenis. In plaats van één uur laat je je drie uur lang opsluiten door goed getrainde acteurs die de gevangenis zwaar bewaken.

De beste Escape Room in het buitenland: The Basement

The Basement staat op dit moment op nummer één van de beste Escape Rooms van de Verenigde Staten. Je moet wel tegen een beetje horror kunnen; het verhaal is namelijk doodeng. Jij en je vrienden zijn namelijk gekidnapt door de kannibalistische seriemoordenaar Edward Tandy, die jullie door middel van zieke spelletjes probeert vast te houden in zijn huis, waar zijn dode moeder ook nog eens in rondspookt… durf jij het aan?

Trapped in a Room with a Zombie

Bij deze escape room word je samen met je vrienden opgesloten in een kamer met een zombie, vastgeketend aan de muur. Iedere 5 minuten schiet er een ketting los en komt de zombie zo langzaam vrij. Lukt het jullie om niet opgegeten te worden en op tijd uit de kamer te ontsnappen?

In Scheveningen

Bij unlock Scheveningen bieden ze 2 soorten kamers aan. Escape room mission impossible en the mummy tomb.

Durf jij het aan en denk je binnen een uur weer buiten te staan?

Share post:

  • /