Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten

De zomer komt er weer aan. Dat betekend lekker op het strand chillen met je vrienden.. of ben je toch liever wat actiever bezig deze zomer? In deze blog zetten wij een aantal zomerse activiteiten op een rijtje.  Voor elk wat wils!

BBQ’en!

Ga lekker met je vrienden naar het strand of naar een park en organiseer samen een gezellige barbecue. Iedereen kan wat meenemen zodat er allemaal lekkere verschillende dingen zijn.  Het is gezellig en je bent er zeker wel een gezellige middag/avond aan kwijt. Gezellig in het Westbroekpark of ga naar Solbeach Scheveningen om zelf te BBQ’en.

Surfen/suppen

Ben je wat sportiever dan is surfen of suppen iets voor jou. Huur een sup plank en doe je eigen ding of neem een surf les. Super tof om te doen en je hebt gelijk een goede reden om de hele dag op het strand door te brengen! Ga naar Hartbeach om te surfen of naar Solbeach scheveningen om te Suppen.

Powerkiten

Powerkiten is een uitdagende sport die voor iedereen toegankelijk is. De bedoeling bij powerkiten is om de krachten van de vlieger te ervaren en je te laten voort bewegen door de kite. Wil jij dit met een groep doen? Boek dan nu via Scheveningenevents!

Cocktail workshop

Volg een cocktail workshop bij een strandtent met je vrienden! Heb je altijd al willen leren hoe je de lekkerste cocktails kunt maken? Dan kan je een cocktail workshop volgen bij Solbeach. Tijdens een  cocktail workshops leer je niet alleen de lekkerste drankjes te bereiden, maar mag je ook al de drankjes proeven en opdrinken.

beachvolleybal/voetbal

Hou je van teamsport en ben je graag actief en sportief bezig? Organiseer dan samen met je vrienden een beachvolleybal of voetbal toernooi. Zo ben je actief bezig, lekker op het strand en misschien leer je nog nieuwe mensen kennen.

Zipline in Scheveningen

De meest unieke zipline van Nederland, die met een snelheid van 70 km per uur langs het reuzenrad over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de pier.

ik hoop dat je jezelf na het lezen van deze blog wel kan vermaken. En is dit nou allemaal niks voor jou dan kan je altijd nog lekker neerploffen bij een gezellie strandtent.

 

Share post:

  • /