Wat te doen in Scheveningen?

Wat te doen in Scheveningen?

Wat te doen in Scheveningen?

Ga je nou binnenkort naar Scheveningen en weet je nou niet wat je moet doen lees dan deze blog!

De pier

de pier van Scheveningen ligt in en boven de Noordzee op een hoogte van 60 meter. De pier is dagelijks toegankelijk van 10:00 tot 22:00 uur. Je kan hier overheen lopen en wat eten, drinken en winkelen. Naast de pier staat skyview de pier. Dit is een reuzenrad met uitzicht over Scheveningen. En vanaf de pier kan je zelf bungee jumpen. Een leuke tip voor de echte waaghalzen!

Voor de kids

Trampoline Centrum Scheveningen ligt naast de pier en is een van de meest bezochte kinderattracties van Scheveningen. Je kan hier op losse trampolines springen of op bungytrampolines.

Museum Beelden aan zee

Aan de boulevard van Scheveningen ligt het Museum beelden aan Zee. Het museum toont vooral internationale beeldhouwkunst, vooral van de tweede wereldoorlog. Dus voor een middagje cultuur  in Scheveningen bent in het Museum Beelden aan Zee op de juiste plek.

Sea Life Scheveningen

De onderwaterwereld is dichterbij dan u denkt in Sea Life! Sea Life is leuk voor Jong & Oud. Ontdek  het onderwaterleven van onze oceanen zonder nat te worden.

Escape room

Een escape room is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden. Je krijgt hiervoor meestal een uur de tijd. Vaak zijn er verschillende soorten kamers waaruit je kan kiezen. Unlock in Scheveningen bied ze 2 soorten kamers aan. Escape room mission impossible en the mummy tomb.

Durf jij het aan en denk je binnen een uur weer buiten te staan?

Share post:

  • /