Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen

 

Gaat jouw bedrijfsuitje dit jaar naar Scheveningen? Zoek dan niet verder. Scheveningen Events weet van jouw bedrijfsuitje naar Scheveningen een onvergetelijke dag te maken. Scheveningen is een perfecte locatie voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten en teambuilding events.

Met het strand, de zee en talloze geweldige horecagelegenheden heeft Scheveningen alles in huis wat nodig is om jou en je collega’s een geweldige dag te bezorgen. En niemand kent Scheveningen beter dan wij. Dankzij ons grote netwerk en onze creatieve insteek kunnen we de gekste dingen realiseren. ‘Onmogelijk’ staat niet in ons woordenboek.

Personeelsfeest Scheveningen

Hoe het uitje van jouw bedrijf naar Scheveningen eruit gaat zien mag je helemaal zelf bepalen. Natuurlijk staan we klaar om te sparren maar jouw wensen staan centraal. Willen jullie elkaar beter leren kennen tijdens zware teambuilding activiteiten of super originele workshops? De opties zijn vrijwel eindeloos, en, zoals eerder gezegd: niets is onmogelijk.

We hebben alvast een rijtje voorbeelden klaargezet om je te inspireren voor je gepersonaliseerde personeelsfeest in Scheveningen:

  • Een unieke ‘Wie is de Mol?’ experience
  • Een swingende salsa workshop
  • Ga powerboaten en voel de adrenaline
  • Kom tot rust tijdens yoga op het strand
  • Bedwing samen de woeste zee en ga zeilen met je personeel

Ook als jullie ‘gewoon’ willen eten, drinken en dansen is dat natuurlijk geen probleem. In overleg regelen we een prachtige locatie aan het strand, waar jullie kunnen genieten van een heerlijke barbecue of buffet, waarna je met een cocktail in je hand de zon in zee kunt zien zakken.

Heb je een ander scenario in je hoofd? Kom rustig een keertje langs om alles door te spreken. We kennen het strand van Scheveningen als geen ander. Onze oprichtster Bibi Post is gek op dit strand en heeft er zelfs jarenlang een strandtent gehad. Hierdoor kunnen we je alle opties voorleggen en snel schakelen om je wensen werkelijkheid te maken.

We staan altijd klaar om te sparren en samen een onvergetelijke ervaring te organiseren. Wij zijn namelijk gek op het organiseren en regelen van dingen. Van de grote lijnen tot de kleinste details. We weten namelijk dat dit leidt tot ons ultieme doel: mensen blij maken!

Neem vandaag nog contact op om jouw personeelsfeest in Scheveningen te bespreken.