Bruiloft aan zee

Bruiloft aan zee

Een bruiloft aan zee, is er iets romantischer? Een schitterende ceremonie op het strand. Daarna gezellig samen eten met vrienden en familie en bekijk tijdens het feest de zonsondergang. Allemaal mogelijk als je kiest voor een bruiloft aan zee.

Scheveningen Events zorgt ervoor dat jullie de mooiste dag van je leven precies gaat volgens jouw dromen. Wat je wensen ook zijn, wij doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Wij kennen de mooiste locaties en de juiste mensen voor elke klus. Wat kunnen we nog meer voor je regelen zodat jouw bruiloft aan zee een succes wordt?

  • Een slechtweerplan: helaas noodzakelijk in Nederland.
  • Muziek: een DJ, band of Japanse drumline. Wat je maar wil, het maakt echt niet uit.
  • Eten: varken aan het spit, of Franse cuisine, doen we voor je!

Wij regelen je strand bruiloft van A tot Z, zodat jullie je kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: de liefde vieren!

Bruiloft Scheveningen

Zoals onze naam al zegt: voor een bruiloft in Scheveningen ben je bij Scheveningen Events aan het goede adres. Onze passie is mensen blij maken en we zijn gek van het Scheveningse strand. Wij hebben de afgelopen jaren diverse succesvolle bruiloften op het strand mogen organiseren. Onze eigenaar, Bibi Post, was samen met haar partner jarenlang eigenaar van een strandtent. Wij kennen het Scheveningse strand als geen ander!

Een strandbruiloft in Scheveningen moet wel aan wat eisen voldoen. We moeten bijvoorbeeld even toestemming vragen aan de gemeente. Wij zoeken dit allemaal graag voor je uit en we kunnen meteen de goedkeuring aanvragen.

Samen de bruiloft aan zee bespreken

Voor de invulling van de dag (en nacht) willen we graag eerst met je aan tafel zitten. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Een ceremonie op het strand, receptie in een paviljoen en een feest in Den Haag. Of juist andersom. En wordt het goed of slecht weer? Moeten er mensen met een rolstoel door het zand of komen er veel kinderen?

Van chic dineren tot gekke themafeesten of surprise acts; niets is ons te gek. Jij inspireert ons met je ideeën en wij regelen daarna alles tot in de puntjes voor je. Dus kom binnenkort een keertje langs, de koffie staat klaar!