Evenementenbureau Den Haag

Evenementenbureau Den Haag

 

Scheveningen Events is een evenementenbureau vol passie in de buurt van Den Haag. Wij zijn als event manager begonnen vanuit een liefde voor het Scheveningse strand en het organiseren van onvergetelijke evenementen. Dit is uitgegroeid tot een volwaardig evenementenbureau en we werken rondom Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Ons doel als evenementenbureau: momenten creëren die je bijblijven en mensen gelukkig maken.

Wij kennen Den Haag als geen ander en hebben een uitgebreid netwerk in de stad. Voeg daar een flinke dosis creativiteit en doorzettingsvermogen aan toe, en je krijgt een recept voor succes. Het motto van ons evenementenbureau luidt niet voor niets: “Do not think it’s impossible because it has never happened.”

Hoe gek je idee ook is, wij zullen er alles aan doen het werkelijkheid te laten worden. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften, teambuilding events en vergaderingen. Op de mooiste en meest unieke locaties in de bruisende stad Den Haag.

Wat regelt dit evenementenbureau voor je in en rondom Den Haag?

Ook alles wat er bij deze evenementen komt kijken regelen we: van de catering tot de muziek, activiteiten en drankjes. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken – dat doen wij wel. Waar kunnen we je overal bij helpen?

  • Bruiloften
  • Teambuilding
  • Vergaderingen
  • Workshops
  • Product launches
  • Kick off meetings
  • Persevemenenten
  • Kinderfeestjes

We zouden nog wel even door kunnen gaan met het opsommen van de mogelijkheden, maar daar is dit stukje tekst te kort voor; neem gewoon eens contact met ons op en kijk wat wij als evenementenbureau in Den Haag voor je kunnen doen.

Evenementenbureau Scheveningen

Ons evenementenbureau heeft zijn roots in Scheveningen. Oprichtster Bibi Post is gek van het strand en heeft met haar partner jarenlang een strandtent gehad. Over de jaren heen is het netwerk van ons evenementenbureau rondom Scheveningen uitgegroeid tot aan Den Haag en Kijkduin.

In al deze plaatsen geldt voor ons: “Nothing is impossible.” Dankzij de zee en het strand zijn de mogelijkheden eindeloos. Brainstormen met zand tussen je tenen, elkaar het jawoord geven bij zonsondergang of door de branding ploeteren met collega’s; kom er maar eens om in de stad.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele activiteiten die je op het strand en in zee kunt beoefenen: van beachvolleybal tot power kiten en powerboat varen. Bel of mail ons gerust als je de activiteit van jouw keuze niet meteen op onze site ziet staan. Ons evenementenbureau zal er alles aan doen om jouw idee werkelijkheid te maken.