Over Ons

Over Scheveningen Events

separator

Vrijblijvend advies om de perfecte dag te organiseren!

Sinds 2015 is Scheveningen Events opgericht. Waarom? Omdat wij ongelooflijk gek zijn van het strand, het organiseren van events en natuurlijk ook op het centrum van Den Haag. Wij vinden het leuk om een goed event neer te zetten en mensen blij te maken, daarbij: een geslaagd feestje is toch het leukste wat er is?!

“Do not think it’s impossible just because it has never happened”.

Wij geloven in samenwerken. In het uitwisselen van creatieve ideeën en in het onmogelijke mogelijk maken. Van niets iets maken, iets moois dat je niet snel zal vergeten. Dat is waar het bij Scheveningen Events om draait. Zullen we binnenkort even om de tafel zitten?

Wij geloven namelijk in het bundelen van krachten, om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Of het nu gaat om een bruiloft, heidag, persevent of workshop; Scheveningen Events is een creative agency met een ondernemende visie. Word jij blij van en ik ook. Want het organiseren van een onvergetelijke dag en het creëren van te gekke ervaringen staan bij ons voorop.

“Collect moments, not things.”

Of je nu iets met een paar mensen wilt vieren, of dat het om 1000 man gaat; no worries, jij hoeft door de bomen het bos niet te zien. Dat doen wij wel voor je. Mocht jouw soort evenement niet tussen de onderstaande opties zitten? Wij helpen je.

Services

Bedrijfsuitje & Teambuilding

Een leuke dag organiseren met je collega’s en daar later nog profijt van hebben ook!

Vergaderingen en Heisessies

In een sfeervolle afgesloten omgeving nemen jullie de agenda door.

Borrel & recepties

De locatie en de omgeving kunnen absoluut bijdragen aan het success van een borrel of receptie.

Familiefeesten & Verjaardagen

Het belangrijkste vinden wij dat alle factoren in goede banen geleid worden en dat jullie niets te kort komen.

Bruiloften

Niets is zo belangrijk als deze dag en er mag niks ontbreken. Wij verzorgen er voor dat trouwen in Scheveningen een dag wordt om nooit te vergeten!

Vrijgezellenfeesten

Stapt je beste vriend of vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Organiseer dan de laatste en gekste vrijgezellenfeest van zijn of haar leven!.

Food & Drinks

Gekke combi’s, aparte stijlen, een avondinvulling waar over nagedacht is!

Hotels & Vervoer

Heb je vervoer nodig van of naar je evenement of heb je geen zin om na het evenement helemaal terug te rijden? Ook het hotel en vervoer zullen wij regelen!

Klaar voor een dagje Scheveningen?