Cocktail shaken

Cocktail shaken

separator1

Een ideaal begin van een gezellige avond

  • /

Details

Creatief bezig zijn met je favoriete drank? Kies dan deze workshop! Scheveningen Events biedt de cocktail workshop, zoals u hem nog nooit heeft gehad. Onder begeleiding van een ervaren bartender leren wij u de kneepjes van het vak.

Deze workshop geeft u de kans om vanaf de andere kant van de bar te kijken hoe het eraan toe gaat. Natuurlijk bieden wij u de beste premium dranken aan, verse sappen en vers fruit om uw favoriete cocktail te maken! Deze workshop is een ideaal begin van een gezellige avond en leent zich uitstekend voor personeelsfeestjes of een vrijgezellenfeest.

De bartender leert u alles wat u moet weten over het bereiden van een goede cocktail, zodat u dit straks thuis ook kan doen! Uiteraard is het voor ons belangrijk dat u plezier heeft en kunt genieten van de cocktails. U kunt zelf een invulling geven aan de aspecten die u graag tijdens deze workshop wilt belichten. Meer over de geschiedenis van cocktails weten? De verschillende technieken die er gebruikt worden en welke ingredienten er in de meest populaire cocktails zitten? Het kan allemaal! Mocht u het leuk vinden dan kunnen wij eventueel ook nog afsluiten met een cocktailshake-demonstratie. U kunt dit aan ons vragen.

Hoe ziet deze cocktailworkshop eruit? De meeste groepen maken tijdens de workshop twee tot drie cocktails.

Info

  • Duur: 1,5 uur
  • Kosten: €29,- p.p.
  • Minimale kosten: €290,-
  • Info: Bartender, verse sappen, premium dranken, vers fruit, materiaal, muziek en organisatiekosten.

Contact

Offerte