GPS Tour

GPS Tour

separator1

Was je vroeger al gek op spoorzoekertje spelen?

  • /

Details

Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Was je vroeger gek op spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht Scheveningen helemaal wat voor jou! De moderne variant op wandelen met een avontuur en raadsels om op te lossen is geschikt voor jong en oud.

We verzamelen op elke gewenste locatie voor ontvangst. Hier maken wij een teamindeling en kiezen wij de captains. Iedereen krijgt een uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. De toch start pas wanneer de captains het apparaat blindelings kunnen bedienen. Ieder team ontvangt een mapje met daarin coördinaten en vragen die bij de tocht horen. De GPS-tocht bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en kennisvragen die onderweg gedaan moeten worden. Tijdens de tocht staan instructeurs klaar bij de teambuilding opdrachten om je op te vangen. Deze activiteit is een geschikte manier om op een creatieve wijze communicatie en teambuilding te versterken.

Info

  • Duur: 2 uur
  • Kosten: De prijs is afhankelijk van de grootte van je groep, de gekozen activiteiten, de locatie, de tijdsduur en of je wilt eten en/of drinken.
  • Info: begeleiding, gps apparatuur en organisatiekosten

Contact

Offerte