Vergaderingen & Heisessies

Vergaderingen & Heisessies

Wil je ergens anders vergaderen dan op kantoor? Scheveningen Events werkt met meerdere locaties samen. Wil je graag vergaderen op het strand, in de haven van Scheveningen of in het centrum van Den Haag? Wij bieden bijzondere vergaderlocaties aan.Heb je speciale faciliteiten nodig voor je vergadering, training of presentatie? Laat het ons weten en het komt in orde.

De prijs is afhankelijk van de grootte van je groep, de gekozen activiteiten, de locatie, de tijdsduur en of je wilt eten en/of drinken.

Vergadering met activiteit

Wanneer je graag een ontspannend en creatief tintje aan een zakelijke bijeenkomst wilt geven, kies dan voor één van onze activiteiten/workshops. Lekker sporten aan de kust, een cocktailworkshop of de escape room in, succes verzekerd!

Begin de dag met deel 1 van jullie geplande meeting. In een sfeervolle afgesloten omgeving nemen jullie de agenda door. Hierbij verzorgen wij warme dranken, water en eventueel een lunch of borrel. Na de vergadering is het tijd om op een informele manier elkaar beter te leren kennen.

Nadat de vergadering en activiteit is beëindigd kan er ook gekozen worden voor een mooi diner of een shared dining setting.

Dit arrangement is volledig in overleg af te stemmen naar ieders wensen. Neem contact met ons op voor verdere informatie en prijzen.

ContactOfferte

  • /