Powerboat

Powerboat

separator1

Maak kennis met de krachten van de zee!

powerboot
  • /

Details

Hou je van een beetje snelheid? Dan móet je Rib powerboat varen ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboat gevoel! Tijdens deze rit voel je hoe krachtig de zee is en krijg je te maken met de elementen van Moeder Natuur.

We zullen rustig de haven uitvaren, maar zodra we op de open zee zijn gaat de gashendel wat open. De powerboat waarin we varen heeft een vermogen van 400pk of meer. Dit vermogen zorgt ervoor dat groepen met maximaal 10 personen veilig vervoerd kunnen worden.  Zijn jullie met meer? Geen probleem! Bij grotere groepen varen jullie met meerdere boten tegelijk de zee op. Natuurlijk is het ook mogelijk om een rustigere tocht te maken. De snelheid kan naar wens aangepast worden. De powerboat staat onder begeleiding van gediplomeerde schippers, die allemaal ervaring hebben op zee onder verschillende omstandigheden.

 

Heb je een vrijgezellenfeestje en wil je de vrijgezel midden op zee overboord gooien?

Dat kan! Voordat de vrijgezel officieel in het echte huwelijksbootje stapt nemen wij hem of haar mee aan boord. Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. In een overlevingspak dobberen over de golven onder toezicht van je vrienden. Gegarandeerd vermaak!

Info

  • Duur: 30 min
  • Kosten: €35,- p.p.
  • Minimale kosten: €210,-
  • Info: powerboat en gediplomeerde schippers

Contact

Offerte