Robinson Beach

Robinson Beach

separator1

Survival of the fittest op een heel ander niveau!

  • /

Details

Survival of the fittest op een heel ander niveau! In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma Expeditie Robinson heeft Scheveningen Events een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens Expeditie Robinson. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!

Om tijdens de proeven goed te presteren is een combinatie tussen behendigheid, durf en lerend vermogen nodig, maar ook tactiek speelt tijdens deze workshop een grote rol. Zo kun je teamgenoten beter te vriend kunt houden.

Er volgt namelijk net als in het tv programma een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een stem uit op één ander teamlid. De stemmen leveren punten die in de finale van belang zijn om de ultieme Robinson te worden!

Het Robinson Island evenement is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier en dit alles samen maakt het tot een onvergetelijke dag!

Info

  • Duur: 2,5 uur
  • Kosten: €25,-
  • Minimale kosten: €250
  • Info: instructeur & materiaal

Contact

Offerte