Yoga

Yoga

separator1

Zon, zee en lekker buiten zijn tijdens het sporten is altijd fijn.

  • /

Details

Yoga is een ontspannen en rustige sport, het strand is de ideale omgeving om deze sport te beoefenen.

Zon, zee en lekker buiten zijn tijdens het sporten is altijd fijn. Maar vooral wanneer je een sport uitoefent waar innerlijke concentratie een pre is. Niet in de saaie sportschool maar samen met de zee en duinen om je heen. Onze yoga instructrice heeft een berg aan ervaring en weet goed hoe jij je helemaal kan laten ontspannen. Terwijl je met jouw voeten in het zachte zand staat leer je om de lichamelijke en geestelijke kracht te voelen.

Deze Yoga workshop is geschikt vanaf 10 personen en kan in combinatie met ieder arrangement. Jullie verzamelen bij elke gewenste locatie en kunnen ondertussen genieten van een lekker bakje koffie of thee. Daarna zal de instructrice jullie ontvangen en uitleggen hoe de workshop yoga er uit gaat zien. Zorg dat je makkelijke kleding aan hebt waar je goed in kan bewegen.

Nadat jullie helemaal ontspannen het strand af komen kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een heerlijke biologische barbecue of een lekker borreltje. De opties zijn eindeloos! Tijdens deze barbecue kan iedereen nog even bijkomen en van de zonsondergang genieten.

Info

  • Duur: 1 uur
  • Kosten: €22,50 p.p.
  • Minimale kosten: €225,-
  • Info: professionele begeleiding

Contact

Offerte