Teambuilding Scheveningen

Teambuilding Scheveningen

Wat is er mooier dan teambuilding in Scheveningen? Een teambuilding uitje geregeld door Scheveningen events natuurlijk! We weten door onze ervaring waar je moet zijn, wie je moet hebben en wat werkt.

Teambuilding in Scheveningen heeft vele voordelen. We kunnen alle kanten op vanwege alle opties die het strand van Scheveningen ons heeft te bieden. Denk aan teambuilding events op het strand, in de zee of gewoon lekker relaxed met een BBQ in een strandtent. Heb je zelf betere ideeën? Laat ze maar komen. We staan altijd open voor alle ideeën die we kunnen omtoveren tot een onvergetelijke dag.

Teambuilding strand

Heb je al een beetje een plaatje in je hoofd van een mooie dag teambuilding op het strand? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken. Laat ons je fantasie even prikkelen met voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Geef je collega’s de kans om te laten zien hoe sterk (of slap ze zijn) door te gaan power kiten. Teamwork is belangrijker dan je denkt bij deze activiteit.
  • Ervaar de kracht van een powerboat. Welke collega’s laten zich kennen tijdens het powerboaten? Wissel deze activiteit bijvoorbeeld af met teambuilding oefeningen en een aansluitende borrel.
  • Start een potje beachvolleybal: laat zien we er de baas is, het spel verdeelt en vergeet ook vooral niet heel veel plezier te hebben.
  • Ga het water op in een echte zeilboot. Samenwerking is van levensbelang en je komt als een hecht team weer aan land. Zeilboten lijken wel gemaakt voor teambuilding.

Als je al moe wordt van het lezen van de sportieve activiteiten: maak je geen zorgen. Wij regelen namelijk alles voor je. Het enige dat je nog hoeft te doen is de telefoon oppakken en even bellen. Dan regelen wij de rest zodat jij zelf ook nog kunt genieten van teambuilding op het strand.

Wil je liever ontspannen in plaats van sportief teambuilding? Snappen we. Doen we zelf ook maar al te graag. Maar dan wel een beetje in stijl. Wat dacht je van een cocktail workshop? Iedereen zit tegenwoordig aan de gin-tonics. Maar zelf een lekkere kunnen maken blijkt lastig. Hoe gaaf is het als jouw team de lekkerste van het hele bedrijf maakt. En…. Je snapt natuurlijk wel dat de cocktails geproefd moeten worden…

Scheveningen Events maakt teambuilding origineel

Teambuilding is vaak niet origineel. Je hoort van anderen wat ze hebben gedaan en dan denk je…. leuk, maar nog leuker dat ik er zelf niet bij hoefde te zijn. Dat doen wij dus niet. Scheveningen events maakt teambuilding origineel.

Onze kracht zit hem in onze connecties, flexibiliteit en onze ervaring. Wij weten wat gaaf is. Wij weten wat werkt. Wat niet werkt is “gewoon hetzelfde doen”. Jouw team is uniek, en daar bouwen wij dan ook een uniek en origineel plan omheen.

“Do not think it’s impossible because it has never happened”

Teambuilding doe je niet zomaar natuurlijk. Een teambuildingsdag is ervoor om te zorgen dat je team elkaar beter leert kennen en straks beter kan samenwerken. Wij zorgen ervoor dat alle teambuilding oefeningen voldoen aan de basics. We houden in activiteiten rekening met samenwerken, communiceren, groepsgedrag, feedback geven en vertrouwen in elkaar. Maar we noemen dit basics omdat we vinden dat het slechts de basis is.

Een origineel teamuitje heeft namelijk net dat beetje extra nodig. Samen lachen is volgens ons een van de allerbelangrijkste onderdelen van succesvolle teambuilding. Samen de handen uit de mouwen, lekker bezig zijn en daar mag best een cocktail bij, toch?

Boek je teambuildingsdag in Scheveningen

Waar wacht je nog op? Laat ons jouw teambuildinsdag organiseren in of rondom Scheveningen. Dan komt het helemaal goed en kan je er zelf ook nog een beetje van genieten!