Weddingplanner Den Haag

Weddingplanner Den Haag

Ben jij op zoek naar een weddingplanner in of rondom Den Haag? Zoek dan niet verder. Scheveningen Events zorgt ervoor dat jullie bruiloft in Den Haag een onvergetelijke dag wordt. Laat ons maar druk maken over de details. Jij vertelt ons hoe jullie droombruiloft eruitziet. Dan regelen wij de rest!

Kom anders gewoon een keer langs om jullie wensen, ideeën en suggesties te bespreken. Dan maken we er samen een ongelooflijk fantastische dag van. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Onze passie is het creëren van onvergetelijke momenten. Dat doen we door samen te werken en krachten bundelen met de beste partijen.

Trouwens, niets is ons te gek en we zien elke bijzondere wens als een extra uitdaging. Een uitnodiging gemaakt door jullie favoriete kunstenaar, een chocolade fontein, een standbeeld van ijs of een oldtimer als trouwauto? You name it, wij regelen het!

Wat kan een weddingplanner voor je doen?

Een weddingplanner kan er in de eerste plaats voor zorgen dat jouw bruiloft helemaal draait om jou. Je hoeft je geen zorgen te maken over de details. Niet voor, tijdens of na de bruiloft.  Daarnaast hoeft je broer, zus of beste vriend zich niet helemaal in het zweet te werken. Klinkt goed toch?

Een weddingplanner kan bijvoorbeeld:

  • Meedenken over het invullen van je bruiloft;
  • De locatie regelen;
  • Meedenken over het thema;
  • Bloemen regelen;
  • De catering regelen;
  • De DJ of band regelen;
  • Enzovoort.

Kortom: een weddingplanner kan je helpen met het denkwerk maar vooral met alle uitvoerende taken. En wanneer Scheveningen Events jouw weddingplanner zijn we de hele dag aanwezig om alles in de gaten te houden en gaan we als laatste naar huis. Daar word jij blij van maar wij ook. Want het regelen van een onvergetelijke dag en het creëren van te gekke ervaringen is onze passie!

Bruiloft Den Haag

Trouwen in Den Haag kun je doen op het stadhuis, maar ook op tal van andere locaties. Deze locatie moet dan wel zijn goedgekeurd als permanente of eenmalige trouwlocatie. Als weddingplanner zoeken wij graag voor jullie uit of dat ene schattige kerkje of het café waar jullie elkaar hebben ontmoet is goedgekeurd als trouwlocatie.

Als het nodig is vragen wij de goedkeuring aan bij de gemeente. Naast de leukste plekken om te trouwen kennen wij de beste cateraars, de hipste dj’s en de beste cocktailshakers om jullie droombruiloft in Den Haag compleet te maken. Ook als je wilt trouwen aan zee kun je ons inschakelen als weddingplanner. Lees er meer over op onze pagina Bruiloft aan zee.